Ytringen

Trend Cut inn i nye lokaler et år etter oppstarten

Den nye salonger er lys og pen.

Den nye salonger er lys og pen.

Marianne Anfinnes (24) har vært frisør på Rørvik i seks år og har det siste året drevet sin egen frisørsalong Trend Cut. Nå har salongen nettopp flyttet til nytt lokale i Rørvik sentrum.

Publisert:

Den gamle salongen var i Skippergata og nå flyttet hun til Strandgata, vegg i vegg med Kjetils Tattoo.

– Jeg ville bytte på grunn av personlige grunner, så fikk jeg tilbud fra Kjetil som har tatoveringsstudio på andre siden av bygget. Han hadde ledige lokaler her, forklarer Marianne.

Det er kun Marianne som driver frisørsalongen og jobber i den. Selv om hun ikke har noen kollegaer synes hun at det går ganske bra.

–Jeg synes det er godt å være sin egen sjef. Jeg treffer så mange kunder i løpet av en dag et jeg er litt sosial likevel, fortsetter hun.

I det forrige lokalet holdt hun til i over et år, og etter å ha flyttet til Strandgata har Marianne hatt det travelt med mange kunder. De fleste kundene synes hun har fått det ganske fint i lokalet.

– Lokalet er lyst og fint, og faktisk større enn det jeg hadde før. Jeg tilbyr det meste av behandlinger og alt er mulig å gjøre i lokalet her, sier hun.

Marianne forteller at hun ikke har planlagt så mye i framtiden enda, men hun regner med at hun blir i Strandgata en god stund. Også hun ble veldig fornøyd med hvordan det ble inne i salongen. Hun tror at beliggenheten, nært både veien og kjøpesentret, kan være en stor fordel.