Annonser bedrift


- Få best mulig resultat, med minst mulig innsats

Annonser i lokalavisa

Vi er lokalavisa for Nærøysund, Leka og Bindal. Gjennom våre kanaler har vi en ukentlig dekning på over 5000 mennesker i distriktet vårt. Med over 10 000 sidebesøk hver dag er vår nettside en god kanal ut til befolkningen i området. Våre medarbeidere har god innsikt, både når det gjelder hva som opptar befolkningen, og hva som skjer forøvrig i distriktet. Sammen kan vi skape de gode historiene, få de ut til folk og sikre deg større oppmerksomhet rundt det du vil få frem. Vi tilbyr annonsering til konkurransedyktige priser, og legger stor vekt på at du skal være fornøyd.

Stillingsannonser

Leter du etter ansatte? Ikke let lenger. Ytringen hjelper deg å få ut stillingen din på våre kanaler, nav.no, finn.no og karriere.no. Dette garanterer at din stilling blir sett, der folk ser etter stillinger. 

Innholdsmarkedsføring

Tenker du det hadde vært kjekt å bli skrevet om i avisa, men vet ikke helt om det går? Bestill en innholdsmarkedsføringssak. En sak hvor vi kan fortelle hele historien, som blir godt lest av publikum. Innholdsmarkedsføring sikrer deg god omtale slik du ønsker den, når du ønsker det. Innholdsmarkedsføring leveres på samme plasser som vanlige artikler, merket med annonseinnhold. Vi har god erfaring med å skrive denne type markedsføring, og leverer alltid produkt vi er stolte av. 

Branding

Noen ganger er det eneste du trenger at folk blir mer bevisste på at du eksisterer. Det enkle kan ofte være det beste, og verdien av logoen din slik at den blir sett kan være nok til å løfte omsetningen din til nye høyder. Vi hjelper deg også med utforming av logo og grafisk profil dersom du ønsker å bygge ny merkevare også. 

Tema/Havpuls

Vi har jevnlig temasider på nett og i avisa vår, og er også med på produksjon av magasinet Havpuls sammen med Helgelands Blad. Her kan man treffe blink på tematikk og budskap, og nå enda mer spisset akkurat den målgruppen du ønsker.  

Arrangement

Ytringen har inngått en samarbeidsavtale med Namdalskysten Næringsforening, hvor vi er mediepartner. Dette medfører at vi også er mediepartner på arrangement i regi av Næringsforeninga. Vi hjelper deg med profilering i forbindelse med disse, og andre arrangement. 

Ytringen er også mediepartner for Kolvereiddagene 2024! 

Markedspodden

Vår markedsavdeling har nå lansert "Markedspodden". Dette er en podcastserie laget for deg som ønsker å profilere noe, men ikke har budsjettet til en stor reklamekampanje. Vi produserer en kort podcastepisode for deg, hvor du kan presentere og legge frem ditt budskap. Markedspodden er et reklameprodukt.


Uansett hvilket markedsføringsbehov du har, tar vi jobben. Ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor. Våre erfarne medierådgivere hjelper deg om du har ved til salgs, eller om du ønsker å starte opp en helt ny bedrift og ønsker å nå ut til massene med dette. 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat og et uvurdelig godt tilbud! Våre medarbeidere: 

Fredrik Østvang Duna
Markedsstrategi og innholdsproduksjon
fredrik@ytringen.no
902 30 322

Fredrik hjelper deg med hele markedsplanen fra a til å. 
Design av kampanjer, planlegging og produksjon. Fredrik
arbeider hardt hver dag for at du skal få de resultatene du 
ønsker av kampanjene dine. Fredrik har også opparbeidet
seg god erfaring på produksjon og planlegging av innholdsmarkedsføring.

Synnøve Hanssen
Innholdsproduksjon
synnove@ytringen.no
901 84 694

Synnøve er også daglig leder i Ytringen. Synnøve har 
årelang erfaring med mediegrafisk arbeid, og hjelper deg
å designe dine annonser slik at de er både fengende og lykkes.
Synnøve har god erfaring med å skrive, og hjelper også med innholdsmarkedsføring.