Ytringen

Julehandel på torget

Her finner du årets beste julegaver.
 Foto: Lillian Lyngstad

Her finner du årets beste julegaver. Foto: Lillian Lyngstad

Det har vært åpent på julemarkedet på Kolvereid i helga. Her møtte mange utstillere opp med sine verk og varer. Det ble skikkelig førjulsstemning på torget, og mulighet for god lokalmat og et røverkjøp av fine julegaver.

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2021 kl 10:05

På kolvereid den 11. desember ble det rett og slett servert ekte trøndersk julestemning på torget og i gågata - og søndag 12. desember har du muligheten til å få oppleve den igjen du og.

Julemarked hele helga

Her på julemarkedet kan man komme over gode juletilbud, og salg av ulike lokalproduserte varer. Det ble en trivelig og vellykket dag på markedet lørdag den 11. desember, og selgerne håper at suksessen gjentar seg på søndag. Julemarkedet åpner klokken 14:00, og varer helt til klokken 18:00 søndag 12. desember.

Iren Flasnes fra Kolvereid Hornmusikklag var også å se på julemarkedet på lørdagen.
 Foto: Lillian Lyngstad

Iren Flasnes fra Kolvereid Hornmusikklag var også å se på julemarkedet på lørdagen. Foto: Lillian Lyngstad

Lokale julegaver

Her står mange spennende utstillere å venter på deg! Deriblant, Gjertsen Gourmet, Eline Devik, Karianne Rud Neerland, Perfect Home Ytre Namdal v/ Linn Karlsen, Stine Grande Vik, Bakeriet AS, Nubdalseng Gård, Litlvea Gårdsmeieri, Tove Malm, Camilla Johansen Rokkskogens gård, Britts hjemmebakeri, Bakermusa, og Namsvatn Angora.

Camilla Strøm Johansen og sønnen William fra Rokkskogen gård, står klare på julemarkedet med fine varer.
 Foto: Lillian Lyngstad

Camilla Strøm Johansen og sønnen William fra Rokkskogen gård, står klare på julemarkedet med fine varer. Foto: Lillian Lyngstad

Det er også noen utstillere som holder til i 1. etasjen på Kovasenteret øverst i gågata på Kolvereid. Ta turen innom du og da vel!

Kjell Roger Schjelderup og Tor Morten Rosenvinge tok også turen innom juletorget på Kolvereid.
 Foto: Lillian Lyngstad

Kjell Roger Schjelderup og Tor Morten Rosenvinge tok også turen innom juletorget på Kolvereid. Foto: Lillian Lyngstad