Ytringen

Fotball-legende til Kolvereid

Rune Bratseth besøker distriktet i forbindelse med en MOT-samling.

Rune Bratseth besøker distriktet i forbindelse med en MOT-samling.

- Dette er utrolig artig og veldig stort for oss, sier høvdingen i Rosenborg supportere Ytre Namdal, Terje Toftesund. Tirsdag får han og klubben besøk av selveste Rune Bratseth i lokalene på Kolvereid.

Publisert:

Den lokale supporterklubben har tidligere hatt besøk av en rekke fotballstjerner så som Roar Strand, Steffen Iversen, Ørjan Berg, Runar Berg, Bent Skammelsrud og RBK-sjef Tove Moe Dyrhaug. Nå har også Rune Bratseth lyst til å besøke den aktive klubben, som har rundt 500 betalende medlemmer og 1600 medlemmer i sin Facebookgruppe.

- Bratseh jobber for MOT og besøker distriktet i forbindelse med et MOT-besøk på tirtsdag. Jeg fikk en telefon fra den lokale MOT-representanten Knut Arne Valø, som lurte på om det var interessant med et besøk her på klubben også, sier Toftestund, som setter stor pris på den forespeørselen.

- Det er veldig stort for oss. Han er en av de store i RBKs historie og en legende i fotballen, sier Toftesund og legger til at Bratseth ikke minst er en person som representerere gode holdninger. Noe som er viktig også for den lokale klubben. Her skal alle føle seg velkommen og det er nulltoleranse for fyll og dårlig oppførsel. Det skal være et møtested for alle og ingen skal føle seg utenfor på noe slags vis.

- Vi får mye skryt for måten vi driver på. Det har blitt lagt merke til i RBK-systemet, sier Toftesund.

Når Bratseth kommer på besøk tirsdag kveld blir det åpent for at alle som vil møte ham kan stikke innom for autografer og bilde sammen med han.