Ytringen

18. august: Grillvær i dag også!

Nok en strålende dag i ytterdistriktet, og den gjelder det å nyte. I de neste dagene er det meldt mer skyer og senere også regn. Så har du lyst på grillmat så burde du benytte anledningen.NødetateneEllers er det lite å melde fra politiloggen ...

Publisert:

Nok en strålende dag i ytterdistriktet, og den gjelder det å nyte. I de neste dagene er det meldt mer skyer og senere også regn. Så har du lyst på grillmat så burde du benytte anledningen.

Nødetatene

Ellers er det lite å melde fra politiloggen etter natten.

Været

Trøndelag: Nordøst bris på kysten. For det meste pent vær, kan hende regnbyger i sør i ettermiddag og kveld.

Helgeland: Skiftende bris, av og til nordøst frisk bris på kysten. For det meste pent vær.

Det er meldt strålende vær i dag, og med temperaturer som svinger fra under ti grader på natten til over tyve grader i kveld. Vinden kan komme opp i lett bris fra nordlig retning flere stedet.

Vei og strøm

Lillegata, like ved krysset til Ingebrigt Østnes gate, på Rørvik blir nå stengt fra og med i morgen og frem til 5. september på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Ingen uønskede eller planlagte strømstans i ytterdistriktet i dag.

Les også:

(+) Seks bedrifter kan havne i storstreik

(+) Tommel opp for ny skole

Husk at den digital utgave av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Midlertidig ruteendring på sambandet mellom Vennesund-Holm: Avgang fra Holm 05:35 på hverdager, 06:35 fra lørdager og 07:25 på søndager utgår, og istedet utføres ekstra avgang fra Holm 22:40.

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av oktober. Se ny ruteplan på tts.no.

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Demokratenes landsmøte i USA (NRK)

Korona: Mange nordmenn er fortsatt i utlandet (NRK)

Nordmann spionsiktet (VG)

Dagen i dag

Den 18. august er årets 231. dag. Det er 135 dager igjen av året.

Tormod og Torodd har navnedag i dag.

... i 1659 lykkes Preben von Ahnens felttog til Nasa med å brenne ned de svenske sølvgruvene i Lappland.

... i 1956 blir Samerådet stiftet.

... i 1962 blir den første raketten, Ferdinand I, skutt opp fra Andøya rakettskytefelt.