Ytringen

15. november: en stille søndag morgen

Vi ønsker alle våre lesere en riktig fin søndag. I dag kan du blant annet lese om bandet Mega Fæm har vært i studio og spilt inn tre av sine låter på vår nettside.VæretTrøndelag: Sørøst frisk bris utsatte steder, stiv kuling i fjellet i ...

Publisert:

Vi ønsker alle våre lesere en riktig fin søndag. I dag kan du blant annet lese om bandet Mega Fæm har vært i studio og spilt inn tre av sine låter på vår nettside.

Været

Trøndelag: Sørøst frisk bris utsatte steder, stiv kuling i fjellet i indre strøk i sør. Stort sett skyet, i kveld lettskyet. Utrygt for litt regn av og til.

Nordland: I Lofoten sørlig stiv eller sterk kuling først på dagen, ellers sørøst opptil liten kuling. Litt regn i nord først på dagen, ellers delvis skyet opphold. Fra i ettermiddag litt spredt regn, først i sør.

Kilde: yr.no

Vei og strøm

Ingen planlagt eller uønskede veiarbeid i Ytre Namdal i helgen, og strøm er det i alle hus og hytter.

Les også:

Følg med på våre nettsider også i helgen. Vi legger stadig ut små og store nyheter.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Alle båter går etter tidsskjema. "OLav Duun" var ute av drift i går kveld, men går i rute igjen i dag. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no, fosennamsos.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Åtte kommuner i Trøndelag har ikke påvist koronasmitte. (NRK)

31 festdeltakere anmeldt for brudd på smittevernreglene (Dagbladet) Norges Landskamp mot Romania er avlyst. (VG)

Dagen i dag

Den 15. november er årets 320. dag. Det er 46 dager igjen av året, og vi er i uke 46.

Oddfrid og Oddvar. har navnedag.

1941 – Andre verdenskrig: Lederen for SS, Heinrich Himmler, beordrer arrestasjon og deportering av alle homoseksuelle i Tyskland til konsentrasjonsleirer, med unntak av utvalgte nazister i høyere stillinger.

1943 – Andre verdenskrig: Lederen for SS, Heinrich Himmler, beordrer at «sigøynere skal behandles på lik linje med jøder, og sendes til konsentrasjonsleirer».

1969 – Den sovjetiske ubåten K-19 kolliderer med den amerikanske ubåten USS Gato i Barentshavet.

Kilde Wikipedia