Ytringen

Kolvereid:

Venneforeningen inviterer til konsert i Prestegården

Anne Bråtteng og Sølvi Vik Brækkan er engasjert av Kolvereid prestegårds venneforening til konsert på torsdag.
 Foto: Foto: Privat

Anne Bråtteng og Sølvi Vik Brækkan er engasjert av Kolvereid prestegårds venneforening til konsert på torsdag. Foto: Foto: Privat

Et nytt piano skal invies i Kolvereid prestegård. I den forbindelse inviteres det konsert med Sølvi Vik Brækkan og Anne Bråtteng torsdag 7. april, på kveldstid.

Publisert:

Leder av Kolvereid Prestegårds venneforening, Randi Tanberg Finne, opplyser at foreningen har hatt flere arrangement i Prestegården den siste tiden. Nå byr de på en kveldskonsert med lokale aktører.

En møteplass
– Vi vil gjerne skape litt aktivitet og kulturtilbud i prestegården. Dette blir det fjerde arrangementet etter at venneforeningen ble stiftet. I den forbindelse har vi engasjert Sølvi Vik Brækkan og Anne Bråtteng til en kveldskonsert.

Det nye pianoet har nylig kommet på plass og nå skal det innvies.

– Intensjonen er at Kolvereid prestegård skal være en fin møteplass for alle aldersgrupper, og på tvers av grenser. Vi vil gjerne bruke bygget så mye som mulig før arbeidet med tilpasning som galleri starter. Det er forøvrig planer om flere aktiviteter utover våren og sommeren, sier Finne.

Tre stuer
Arrangementet førstkommende torsdag er åpent for alle, og billetter selges ved inngangen.

– Ved bruk av prestegårdens tre stuer har vi god plass, så vi håper på godt oppmøte til dette arrangementet, sier Randi Tanberg Finne, som opplyser at det blir servert kaffe til gjestene.