Ytringen

Julegave på avveie

Posten etterlyser Rørvikrampen

Har du en tante og en onkel som heter Otto og Synnøve? I såfall vil Postens julegavetektiver ha kontakt med deg.

Publisert:

Hvert år kommer det inn en god del pakker til Posten som ikke har tilstrekkelig merking for å finne fram til destinasjonen. Per nå ligger det rundt 100 julegaver hos Posten som ikke har kommet fram dit de skal fordi adresselapp mangler, har falt av eller at adresse er feil. Blant disse pakkene er en pakke til tante Synnøve og onkel Otto fra Rørvikrampen.

Pakken ble registrert hos Postens juledetektiv 27. desember 2021.

- Det handler om en julegave i grønt papir med kongler , nøtter, og hvitgrønne bær. Den har hvitt bånd og brun pappmerkelapp med rødt hjerte og julekuleklistremerke pluss en konvolutt med samme navn som på julemerkelappen, forteller juledetektiv Liss hos Posten.
Pakken var godt pakket inn i brunt papir, men manglet altså riktig adresse. Så hvis du vet eller har mistanke om hvem som skal ha denne pakken eller hvem som har sendt den så ta kontakt med Postens juledetektiver eller med oss i Ytringen, så videreformidler vi kontakt. Så kanskje pakken til slutt finner fram til sine eiere.
Postens juledetektiver har så langt løst 56 av 154 lignende saker denne jula. Men fortsatt er det altså mange gaver igjen som mangler eier.

Den nevnte pakken befinner seg per nå på Østlandsterminalen.