Ytringen

Konkurrerte side om side

Anna Valan, Thea Sørenmo, Vilde Wahl, Lukas Lande, Alvilde og Asbjørn Engstad Moe klare for skyting.

Anna Valan, Thea Sørenmo, Vilde Wahl, Lukas Lande, Alvilde og Asbjørn Engstad Moe klare for skyting.

Bestevenner, besteforeldre og barnebarn, søsken, foreldre og barn konkurrerte side om side under årets høststevne på Kolvereid.

Publisert:

Sesongens siste utestevne gikk av stabelen på Kolvereid lørdag. 64 skyttere fra hele Namdalen tok turen for å tevle en siste gang før klargjøringen til innesesongen starter. Lokale skyttere markerte seg også denne gangen godt på listene med seier i flere klasser.

I klasse 2 var det John Arne Edvardsen fra Kolvereid som skjøt best med sum 332 etter omgangen. Seier til Kolvereid-skytter ble det også i klasse 1. Den gikk til Arve Trones, mens Snorre Rolandsen trakk det lengste strået i klasse V55. Harald Valø fra Vikna sørget for et av dagens beste resultat med imponerende 350 og full pott i klasse V65, men også Jan Tiller fra Gutvik skjøt fullt hus og vant sin klasse i V73. William Johansen fra Kolvereid fortsetter å imponere og vant rekruttklassen med summen 348, mens Geir Ove Sørenmo vant nybegynner voksen. Miriam Edvardsen var eneste deltager i eldre rekrutt, men skjøt godt og fikk en hederlig førsteplass med 339.