Ytringen

Beauty for alle - også Trondheim

Waleria er utdannet hudterapeut og tilbyr mange ulike behandlinger i salongene sine.
 Foto: Privat

Waleria er utdannet hudterapeut og tilbyr mange ulike behandlinger i salongene sine.
Foto: Privat

Waleria Santos startet en salong på Rørvik for tre år siden. Nå har hun to salonger, nettbutikk og sin egen hudpleieserie.

Publisert:

Etter at hun startet salongen Beauty for alle på Rørvik for tre år siden har det utviklet seg raskt. Her tilbyr hun ulike typer behandler til kunder fra hele Ytre Namdal. Nå kan man også få behandling av henne og kollegaene i Trondheim, hvor hun åpnet enda en salong i april i år.

– Jeg har mange faste kunder på Rørvik som har gått til meg i tre år. Flere av de kommer innom salongen min i Trondheim når de er der på helgetur, forteller Waleria.

Hun er veldig fornøyd med kundebasen sin både på Rørvik og i Trondheim, og ser at de fleste kundene kommer tilbake flere ganger.

Ulike salonger

Selv om de to salongene tilbyr stort sett de samme behandlingene er de ikke helt like. Salongen her på Rørvik ligger i utkant av sentrum, mens den i Trondheim ligger midt i byen.

– På Rørvik har salongen en rolig og avslappende atmosfære, i Trondheim har vi gått for noe litt annet. Den er mer moderne og "cool", og ligger i andreetasjen over en kosmetikkbutikk, sier Waleria.

Mer enn å sminke folk

Både salongen i Trondheim og nettbutikken ble startet iløpet av det siste halvåret. Hun har også laget sin egen hudpleieserie, med samme navn som salongen.

– Det er et eksklusivt merke du kun får tak i hos oss. Vi har hatt godt salg så langt, snart må jeg nok bestille mer, smiler Waleria.

Hun forteller at hennes mål er å gi et godt tilbud til fornøyde folk.

– Noen tror kanskje at vi kun tilbyr hudpleie og pynter folk, men vi gjør mye mer enn det. Vi har for eksempel gitt laserbehandling for arr og tatovert bryn for folk som har hårtap av blant annet kreftbehandling, sier hun.

Er fortsatt i utvikling

Etter åpningen av ny salong, nettbutikk og produksjonen av et eget hudmerke har hun ikke fått mindre ambisjoner.

– Bedriften er fortsatt i utvikling. Planen er at vi skal utvide til enda flere byer i framtiden, forteller hun.

Waleria holder kortene tett til brystet og røper ikke hvor de skal plassere seg på kartet neste gang.

– Dere får vente og se, smiler hun lurt.

Opptatt av kvalitet

– Det er viktig at folk føler seg ivaretatt hos oss. Vi er veldig opptatte av at det vi tilbyr skal ha god kvalitet, forklarer hun.

– Jeg er den eneste i Ytre Namdal som har utdanning i faget. Jeg er hudterapaut med videre utdanning.

Dette merkes på etterspørslene, som det er mange av. I enkelte perioder kan man oppleve ventetid på opptil 14 dager hos Beauty for alle før man får behandling, til tross for at de har økt antall ansatte betraktelig siden starten.

– I begynnelsen jobbet jeg alene, men nå er det syv andre behandlere som har begynt å jobbe i salongene mine, sier Waleria.