Ytringen

25. februar: Mye regn og mye vind

Dagen i dagDen 25. februar er årets 56. dag. Det er 309 dager igjen av året, og vi er i uke 8.PolitietDet har vært en stille natt for politiet i ytterdistriktet.VæretTrøndelag: Sørvest frisk bris, periodevis stiv kuling på kysten. Først på ...

Publisert:

Dagen i dag

Den 25. februar er årets 56. dag. Det er 309 dager igjen av året, og vi er i uke 8.

Politiet

Det har vært en stille natt for politiet i ytterdistriktet.

Været

Trøndelag: Sørvest frisk bris, periodevis stiv kuling på kysten. Først på dagen spredt sludd eller regn nord for Trondheimsfjorden, ellers stort sett skyet og oppholdsvær. I kveld regn, snø i høyereliggende område.

Nordland: Sørvestlig frisk bris, periodevis stiv kuling på kysten, i kveld minkende. Skyet. Sludd eller regn.

Det blir en våt dag i dag også, og snøen forsvinner helt eller delvis i enkelte områder. Det starter rolig, men regnmengden vil øke kraftig utover ettermiddag og kveld. I Bindal er det meldt om flom og jordskredfare i dag, så det gjelder å følge med.

Vind ble det mest av langs kysten, og i Rørvik kan man oppleve opp til 19 m/s i kastene utover kvelden. Det tilsvarer sterk kuling.

Soloppgang: 07:32 og solnedgang 17:17 (Kolvereid).

Kollektiv, vei og strøm

Det er ikke meldt inn noe veiarbeid i ytterdistriktet.

Det er strøm til alle hus og hytter i ytterdistriktet, og det er heller ikke meldt inn om planlagt utkobling i løpet av dagen.

Les også:

(+) Årets Navn 2020 for kriseledelse

(+) NTE skal levere elbil-lading i Nærøysund

... og mye mer på vår nettavis.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede onsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.