Ytringen

19. november: I dag kommer snøen

I dag er det faktisk verdens toalettdag hva nå det måtte innebære, og samtidig er det mannedagen. Men ihvertfall kan det bli en skikkelig værdag skal vi tro på værprognosene - skal du ut og kjøre i dag så vær forsiktig. Det meldes om mye ...

Publisert:

I dag er det faktisk verdens toalettdag hva nå det måtte innebære, og samtidig er det mannedagen. Men ihvertfall kan det bli en skikkelig værdag skal vi tro på værprognosene - skal du ut og kjøre i dag så vær forsiktig. Det meldes om mye vind, og snø kan det også bli utover dagen.

Været

Trøndelag: Nordlig opp i stiv kuling, i formiddag forbigående minkende, i ettermiddag og kveld økning til nordvest sterk kuling eller liten storm. Sluddbyger og snøbyger. Fra i ettermiddag lokalt mye snø.

Nordland: Nordvest stiv til sterk kuling utsatte steder. Hagl-, sludd-, og snøbyger.

Kilde: Yr.no

Vei og strøm

Skal du sørover så vær oppmerksom på at veien er stengt ved Snåsavatnet. Anbefalt omkjøring via Fv 17 og Fv 760. Gjelder fram til 8. desember.

Langneset, på strekningen Austafjord - Sørlikorsen er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i perioden: Torsdag fra 00:00 til 00:30. Utrykningskjøretøy kan passere.

Strøm er det i alle hus og hytter.

Les også:

Torsdag er avisdag og du kan glede deg over nok ei avis full av gode reportasjer og nyheter.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede onsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Alle ferjer og båter går etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no, fosennamsos.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Vi veit lite om korleis oppdrett påverkar fisken og fiskeria. Forskarar vil bruke dei neste seks åra på å finne svaret. SV fryktar det då kan vere for seint, og krev stopp i alle nye løyver. (NRK Trøndelag)

Immuniteten mot coronavirus kan vare i årevis, ifølge ny forskning. (Dagbladet)

Dagen i dag

19. november er den 323. dagen i året og den 324. i skuddår. Det er 42 dager igjen av året. Dagen er også kjent som Mannsdagen.

1969 – Pelé scorer sitt 1000. fotballmål.

1985 – Den kalde krigen: USAs president Ronald Reagan og Sovjetunionens leder Mikhail Gorbatsjov møtes for første gang i Genève.

1992 – Stortinget beslutter at Norge skal søke og innlede forhandlinger om et norsk medlemskap i EF.

Kilde: Wikipedia